BIOGRAFIE

Unde a inceput totul

M-am nascut la Bozovici in judetul Caras-Severin, pe data de 11 iunie 1977. Copilaria mi-am petrecut-o la Dalboset, comuna renumita in valea Almajului pentru patima si dragostea localnicilor pentru cultura si folclor. Comuna care de altfel a dat cateva nume mari in diferite domenii culturale: Nicolae Dolanga(poet), profesor Iosif Bacila(poet), dl.Mihai Anghel(director al radioului Timisoara) si alte personalitati marcante. In Dalboset am locuit pana la varsta de 13 ani dupa care am plecat la Anina, unde am terminat clasa a 8-a.

Am facut liceul Economic la Resita, unde de altfel am inceput sa studiez si muzica mergand in paralel cu liceul si la Scoala Populara de Arte. Aici am avut ca indrumator pe domnul profesor Mircea Petrut, actualmente nume recunoscut in cultura orasului Bocsa. Am colaborat cu diferite ansambluri de specialitate : Semenicul si Resiteana, iar dupa terminarea liceului am ocupat, prin concurs, un loc de solist vocal al ansamblului profesionist Maiastra Carasului sub bagheta maestrului Gigi Tabacar. Tot in aceasta perioada, cat am locuit in Resita, am participat la diferite spectacole,dar mai ales festivaluri concurs unde am obtinut diferite premii si m-am facut cunoscut nu doar publicului ci si multor oameni de specialitate din domeniul muzical.

La Timișoara

In anul 1997 m-am stabilit in Timisoara, unde am inceput o stransa colaborarea cu studioul Audiotim, prin persoana domnului Ghita Olaru, patron si manager al studioului. Aici am inregistrat mare parte a albumelor mele si mi-am diversificat orizonturile muzicale. Totusi in sufletul meu a fost, este si va fi mereu folclorul nostru banatean, cel pe care l-am invatat cand aveam doar cativa anisori si care l-am cantat de copil si mi-a alinat sufletul intotdeauna.

In anul 2003 mi-am deschis propriul studiou, unde mi-am continuat activitatea pana in 2005. Anii 2006 si 2007 i-am petrecut in America unde am cunoscut foarte multi oameni dragi, o parte dintre ei fiind colegi de breasla cu care am cantat prin toata America.
Revenind in tara in toamna anului 2007, mi-am continuat activitatea pana in ziua de azi in orasul florilor de pe Bega, Timisoara.

Vezi muzica mea